Het team

Als professionals en ervaringsdeskundigen vormen wij samen directie en bestuur van Stichting Emovere, opgericht op 7 Februari 2020. Gepassioneerd en zonder winstoogmerk willen wij bewustwording vergroten en kennis verspreiden over hoe medisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten tóch vaak verholpen kunnen worden. Deze website is één van de initiatieven van Stichting Emovere om informatie, (wetenschappelijke) kennis en ervaringen toegankelijk te maken en te delen.

Dat (onbewuste) verdrongen emoties aanhoudende lichamelijke klachten kunnen veroorzaken, is voor velen nog onbekend, of blijft onderbelicht tijdens behandelingen in het overgrote deel van onze gezondheidszorg. Wij wensen dat deze website ertoe zal bijdragen dat meer mensen sneller en volledig kunnen herstellen.

MARJON OOMENS – BEDRIJFSKUNDIGE & ERVARINGSDESKUNDIGE
Directeur

Een jarenlange zoektocht langs vele artsen en therapeuten, in zowel het reguliere als alternatieve circuit, leerde mij (over)leven met chronische post-whiplash klachten,…..

MARTEN KLAVER – ZENUWARTS, NEUROLOOG N.P. & SOLK DESKUNDIGE
Secretaris bestuur

Als kritische arts en aanhanger van de rationele geneeskunde heb ik mij altijd afgevraagd of de gestelde diagnose wel deugt en of de bijpassende behandeling klopt. Hierdoor zag ik dat de helft van de diagnosen-behandelingen rammelt….

ROELINE VAN DRIEL – SENIOR ADVISEUR & PROJECTLEIDER, VOORMALIG ZORGPROFESSIONAL
Voorzitter bestuur

Al ruim 10 jaar zet ik me op diverse manieren in om SOLK problematiek voor het voetlicht te brengen en een andere wijze van kijken en handelen hieromtrent te implementeren in de praktijk…….

CAMIEL VAN DAMME – TRAINER/COACH &
BESTUURDER
Bestuurslid

“Van dichtbij heb ik de impact mogen zien van de boodschap: ‘leer er maar mee leven’. Dit was wat artsen mijn vrouw mededeelden omdat er op hún terrein geen kennis was om haar verder te helpen met haar klachten. Daarna zag ik de impact van interventies vanuit een holistische benadering die bijdroegen aan heling en de verbetering van haar kwaliteit van leven.

NIENKE FEBERWEE – FYSIOTHERAPEUT N.P. & EIGENAAR EMOTIE ALS MEDICIJN
Penningmeester bestuur

Als fysiotherapeut behandelde ik veel mensen met chronische lichamelijke pijn en andere klachten. Helaas bleek fysiotherapie vaak onvoldoende effectief bij deze patiëntengroep. Deze observatie leidde er toe dat ik mij verder ging verdiepen in een effectieve benadering van chronische pijn…….

BARBARA KOK – EMOTIETHERAPEUT EN OPRICHTER BURN OUT POLI
Bestuurslid

ik ben als 18 jarige psychologie gaan studeren vanuit een grote interesse in wat mensen nu werkelijk beweegt. Na mijn best theoretische studies aan de universiteit ben ik me gaan verdiepen in emotie therapeutische studies, trauma, lichaamswerk en stressfysiologie,  ….

Voormalig Bestuursleden

SASKIA DE BRUIN – AUTEUR, TRAINER & ERVARINGSDESKUNDIGE

Door het zelf langdurig ervaren van onbegrepen klachten begon een zoektocht naar een etage dieper in de mens, namelijk het gevoel, de emoties, het lichaamsgewaarzijn en beweging. Over mijn weg naar herstel van onder andere reumatische en gewrichtsklachten heb ik geschreven in “Weg van de pijn”…….

PETULIA VAN TIGGELEN – REGISSEUR, SCHRIJVER, COACH & ERVARINGSDESKUNDIGE

In 2016 ben ik door mentaal, emotioneel onderzoek van mijn ernstige vorm van astma afgekomen waar ik 40 jaar lang, vanaf mijn 4e, mee worstelde. Daardoor kon ik, ondanks mijn verminderde longcapaciteit, stoppen met mijn dagelijkse medicatie…….

Back To Top