Robin - My fit journey

Robin – My Fit Journey

‘Ik heb niet alleen mijn leven terug; ik heb een leven gekregen dat ik eerder nooit had.’ Ruim twintig jaar lang had ze rugpijn, de laatste tien jaar kwamen daar ook chronische hoofdpijn en duizeligheid bij. Robin (36) uit Delft is inmiddels volledig pijnvrij, dankzij een toevallige ontdekking. Haar missie: zo veel mogelijk mensen helpen het vertrouwen in hun lijf terug te krijgen.

SOLK ervaringsverhaal Milou

Milou – Van overleven naar leven

Milou Pelle (37) loopt een hersenschudding op na een val met de fiets. Het herstel zou zes weken duren. Maar Milou herstelt niet. Haar klachten worden steeds erger en uiteindelijk wordt ze zelfs voor 100 procent afgekeurd voor werk. Na een intensief traject ontdekt ze een methode die wél bijdraagt aan haar herstel, met als resultaat dat ze nu weer een baan heeft.

Marjon Oomens

Marjon Oomens – Emoties als medicijn

Spotlight podcast en interview met Marjon Oomens, directeur van Stichting Emovere, door Mariette Reineke voor Nieuws.nl. Over hoe zij na 8 jaar chronische pijn/klachten, in 3 maanden tijd herstelde door een brede benadering van lichaam en geest met aandacht voor onderliggende emoties als oorzakelijke bron.

Het zit zeker tussen je oren

Het zit zeker tussen je oren

Als je altijd rugpijn of buikpijn hebt en geen arts kan iets vinden, ‘heb’ je dan wel iets? Een doodvermoeiende vraag voor mensen met aanhoudende klachten. Gelukkig is er steeds meer bekend over de wisselwerking tussen ons lichaam en de rest van ons leven. Vaker wel dan niet blijkt er een trauma in het spel te zijn. Interviews met 3 ervaringsdeskundigen: Wilma van Erven, Laxmie Eshter en Gonny ten Haaft.

Back To Top