Nederlands, 2:33 min. Animatie over aanhoudende klachten en verdrongen emoties.

Bovenstaande video komt uit de eLearning gemaakt door Stichting Emovere en Therapieland, klik hier om naar dit programma te gaan.

Nederlands, 3:41 min. Animatie over hoe pijn wordt gemaakt in de hersenen.

Bovenstaande video komt uit de eLearning gemaakt door Stichting Emovere en Therapieland, klik hier om naar dit programma te gaan.

Nederlands, 3:40 min. In deze video vertelt Saskia de Bruin over de chronische pijn die zij zelf ervoer en hoe haar dat op het pad van SOLK bracht.

Nederlands, 1 uur 4 min. Webinar over pijn, leefstijl en emoties door Marjon Oomens en Lian Tjon Soei Len. Ze nodigen de kijkers uit om te kijken naar hun ‘emotionele leefstijl’ en naar de diepere laag die mogelijk onder aanhoudende (pijn)klachten verborgen kan liggen.

Engels met ondertiteling, 9 min. Tip: klik op het wieltje om ondertiteling aan te zetten. Kies eerst ‘Engels (automatisch gegenereerd)’. Klik vervolgens hierop en kies ‘Automatisch vertalen’ en selecteer Nederlands beneden in de alfabetische lijst.

Interview met Dr. Sarno, Engels, 4 min.

Engels, 2 min.

Engels, 4 min.

Engels, 20 min. The Reign of Pain door dr. Howard Schubiner.

Engels, 6 min. De Amerikaanse psychotherapeut Alan Gordon laat zien hoe belangrijk het is om je pijn neutraal en zonder angst te kunnen waarnemen. Er is namelijk niets stuk in je lijf.

Engels, 3 min.

Engels, 42 min.

Engels, 4 min. Gabor Maté over de basis behoeften aan Verbinding & Authenticiteit.

Engels, 10 min.

Nederlands, 65 min. Jan Bommerez houdt zich bezig met emotioneel intelligent leiderschap. Ook is hij auteur van meerdere boeken over flow en transformatie.

Nederlands, 65 min. Marjon Oomens is directeur van Stichting Emovere en vertelt in deze OERsterk podcast haar eigen ervaringsverhaal over haar onbegrepen klachten en waarom zij samen met andere ervaringsdeskundigen en zorgprofessionals deze non-profit stichting heeft opgericht.

Nederlands, 49 min. Een inspirerende webinar van Proscoop over SOLK met dokter Juriaan Galavazi en ervaringsdeskundige Jan van Rosmalen.

Nederlands, 39 min. Huisarts Lieneke van de Griendt over functionele geneeskunde en het verloop van een ideaal consult: “Je maakt samen met de patiënt een film van zijn of haar leven waarin je teruggaat tot vóór de klacht.” Ze raadt aan om verder te kijken dan alleen die buikpijn of dat zeurende gevoel in de rug. Zou daar misschien meer achter kunnen zitten?

Nederlands, 24 min. Nancy heeft al jaren last van chronische rugpijn. Na veel geprobeerd te hebben gaat ze de uitdaging aan om onder begeleiding van Zijns-coach Michael Hulst haar emoties en overtuigingen achter haar rugklachten te onderzoeken.

Nederlands, 25 min. Els had tien jaar last van ernstige slaapproblemen. Na verschillende medische onderzoeken, slaappillen, antidepressiva en psychologische hulp verdwenen de klachten niet. Met Zijns-coach Michael Hulst gaat ze het onderzoek aan.

Engels, 8 min.

Engels, 45 sec.

Engels, 71 min.

Engels, 53 min.

Engels, 17 min.

Engels, 7 min. By The Norwegian Institute of Emotion Focused Therapy.

Nederlands, 54 min.

Back To Top