Engels met ondertiteling, 9 min. Tip: klik op het wieltje om ondertiteling aan te zetten. Kies eerst ‘Engels (automatisch gegenereerd)’. Klik vervolgens hierop en kies ‘Automatisch vertalen’ en selecteer Nederlands beneden in de alfabetische lijst.

Interview met Dr. Sarno, Engels, 4 min.

Engels, 2 min.

Engels, 4 min.

Engels, 20 min. The Reign of Pain door dr. Howard Schubiner.

Engels, 6 min. De Amerikaanse psychotherapeut Alan Gordon laat zien hoe belangrijk het is om je pijn neutraal en zonder angst te kunnen waarnemen. Er is namelijk niets stuk in je lijf.

Engels, 3 min.

Engels, 42 min.

Engels, 4 min. Gabor Maté over de basis behoeften aan Verbinding & Authenticiteit.

Engels, 10 min.

Nederlands, 65 min. Jan Bommerez houdt zich bezig met emotioneel intelligent leiderschap. Ook is hij auteur van meerdere boeken over flow en transformatie.

Nederlands, 65 min. Marjon Oomens is directeur van Stichting Emovere en vertelt in deze OERsterk podcast haar eigen ervaringsverhaal over haar onbegrepen klachten en waarom zij samen met andere ervaringsdeskundigen en zorgprofessionals deze non-profit stichting heeft opgericht.

Nederlands, 49 min. Een inspirerende webinar van Proscoop over SOLK met dokter Juriaan Galavazi en ervaringsdeskundige Jan van Rosmalen.

Nederlands, 39 min. Huisarts Lieneke van de Griendt over functionele geneeskunde en het verloop van een ideaal consult: “Je maakt samen met de patiënt een film van zijn of haar leven waarin je teruggaat tot vóór de klacht.” Ze raadt aan om verder te kijken dan alleen die buikpijn of dat zeurende gevoel in de rug. Zou daar misschien meer achter kunnen zitten?

Nederlands, 24 min. Nancy heeft al jaren last van chronische rugpijn. Na veel geprobeerd te hebben gaat ze de uitdaging aan om onder begeleiding van Zijns-coach Michael Hulst haar emoties en overtuigingen achter haar rugklachten te onderzoeken.

Nederlands, 25 min. Els had tien jaar last van ernstige slaapproblemen. Na verschillende medische onderzoeken, slaappillen, antidepressiva en psychologische hulp verdwenen de klachten niet. Met Zijns-coach Michael Hulst gaat ze het onderzoek aan.

Engels, 8 min.

Engels, 45 sec.

Engels, 71 min.

Engels, 53 min.

Engels, 17 min.

Engels, 7 min, by The Norwegian Institute of Emotion Focused Therapy.

Nederlands, 54 min

Back To Top