Scholing

Om meer mensen in staat te stellen van onbegrepen lichamelijke (pijn)klachten te herstellen en/of deze in de toekomst te voorkomen, is het belangrijk dat meer professionals vanuit allerlei beroepsgroepen en domeinen zich bewust worden van het feit dat mensen met SOLK (Somatisch, Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten) kunnen herstellen van hun klachten.

Stichting Emovere streeft naar het verspreiden van kennis en het ontwikkelen van scholing, zodat uiteindelijk meer (zorg)professionals deze oorzakelijke benadering volledig en effectief kunnen toepassen. Stichting Emovere zet zich hiervoor in.

Kennis

  • Op deze site is via kennisbronnen veel informatie beschikbaar om te lezen, beluisteren en bekijken, zoals video’s, documentaires, podcasts, boeken en (wetenschappelijke) artikelen.
  • Op de pagina behandeladvies kun je praktische informatie vinden over de oorzakelijke behandeling van SOLK/chronische pijn. Het behandeladvies kun je ook downloaden.

Scholing

Stichting Emovere wil een bijdrage leveren aan de verdieping van kennis, expertise en vaardigheden van (zorg)professionals, zodat meer mensen volgens het oorzakelijk model behandeld kunnen worden. Gedacht wordt aan het delen van nieuwe wetenschappelijke kennis en inzichten, bespreking van casuïstiek en training van benodigde vaardigheden. Hiertoe gaat de Stichting graag in gesprek met andere partijen.

Mogelijkheden:

  • Modules toevoegen aan huidige opleidingen (aanvulling op bestaande curricula)
  • Aanbod van losse modules voor reeds werkzame professionals
  • Uitgebreidere scholing / leergang ontwikkelen
  • Initiëren en leveren van een bijdrage aan Intervisie bijeenkomsten
  • ….

Indien je interesse hebt om in samenwerking met Stichting Emovere scholing/training aan te bieden, verzoeken we je om contact met ons op te nemen via het contactformulier of per mail.

Back To Top